FootActives koncept

FootActive: Justering af dine fødder og krop

Mange af os lider af mindre smerter til hverdag, inklusiv fodsmerter, trætte og ømme knæ, smerter i knæ og lænd. Få mennesker indser dog, at disse smerter er ”biomekaniske” og skyldes dårlig justering eller placering af fødder og ankler.

Overdreven pronation (eller overpronation) er et normalt problem, og kan beskrives ved, at foden ruller indad og fodbuen flades ud. Man mener, at mere end halvdelen af Sveriges befolkning lider af overpronation.

Overpronation fører til, at knoglerne i underbenet roterer indad og bækkenet tippes fremad. Denne unaturlige stilling lægger større pres på knæskallen og er en medvirkende faktor til problemer som skinnebenssmerter, ømme ben, smerter i knæet og endda smerter i lænden.

Det er ikke overraskende, at overdreven pronation også spiller en rolle i forhold til almindelige fodproblemer så som plantar fasciitis, hælspore, smerter i forreste del af foden (metatarsalgia), achilles tendinitis (senebetændelse) samt gigt.

Livet i balance

Selvom mange af os har dårligt justerede fødder, er det ikke ensbetydende med, at det fører til smerter og skader. Der sker dog, at når foden ikke har støtte og man går og står på hårde overflader hver dag, fører det til overbelastede muskler, tryk og friktion på led og generel slitage på din krop.

Uanset om du er på fødderne hele dagen pga. arbejde eller du løber meget, dyrker sport eller bare synes godt om lange gåture, så er det vigtigt, at dine fødder og din krop ligger i en korrekt linje for at forebygge fremkomsten af smerter og skader.

Lindring fra bunden og op

FootActives ortopædiske indlægssåler er udviklet af australske fodspecialister for at lindre symptomerne på overpronation. Vores produkter kan hjælpe mennesker, som lider af hælsmerter og fodproblemer samt reducere smerter i ben, knæ og lænd.

FootActives indlægssåler er designet til at tilpasse sig dine fødder og din krop. Vi kan forbedre vores generelle helbred ved at støtte vores fundament. Ved at stabilisere og balancere dine fødder forbedrer FootActives indlægssåler din krops præstation og effektivitet, reducerer smerter og bidrager til hele din krops velbefindende. Derfor er FootActives indlægssåler en god investering i dit helbred og dit velbefindende.

Hvorfor FootActive?

  • Vi tilbyder et bredt sortiment af indlægssåler, designet til dine specifikke behov.
  • Der findes et FootActive produkt til alle typer af sko – selv højhælede.
  • FootActives indlægssåler er billige og tilbyder god værdi for pengene.
  • Vores produkter tilbyder et uovertruffen niveau af støtte og komfort.
  • Du kan prøve FootActive i 30 dage: hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene tilbage!