Om os

Om FootActive

Virksomheden FootActive Norden er eksklusiv distributør for FootActive International Ltd.

FootActive er specialiseret i udvikling og produktion af ortopædiske indlægssåler i høj  kvalitet, som justerer fødderne til deres naturlige position og bidrager til at stabilisere fødder og kropsholdning.

FootActives skoindlæg i høj kvalitet er resultatet af flere års forsøg og biomekanisk forskning. Vi benytter nyeste teknikker inklusiv ganganalyse og avancerede CAD/CAM-fabrikker. FootActives produkter er af højeste kvalitet og udformet til at give brugeren makismal gangkomfort.

FootActive blev grundlagt i 2006 i Queensland, Australien. FootActive har kontor i Australien, New Zealand, Tyskland, Nederlandene, England og Sverige. Vi eksporterer også til Frankrig, Italien, Danmark, USA, Canada, Sydafrika og Sydkorea.

Naturlig gang…

Den menneskelige fod er ”designet” til at gå på naturlige, bløde underlag så som græs, jord og sand. Når man går på disse naturlige overflader, skabes et aftryk i jorden, som støtter svangen og stabiliserer hælen.

I stedet tilbringer vi nu størstedelen af tiden på unaturlige, hårde, flade overflader så som beton og gulve, som tvinger vores fødder til at blive flade og vrides for at få kontakt med underlaget, dvs. tilpasses til overfladen. Dette kaldes overpronation (foden ruller indad og fodbuen falder sammen).

Det ”forsvundne naturlige fodspor” har resulteret i en ny, moderne variant af smerter og skader.

Overpronation er hovedårsagen til mange fodproblemer så som hælsmerter, hælspore (plantar fasciitis) og smerter i trædepuden (metatarsalgia). Eftersom vores fødder er grundstenen for vores kropsholdning, kan fodproblemer også påvirke hele kroppen og bidrage til smertende ben, knæsmerter og endda smerter i lænden!
Inspireret af aboriginerne som har vandret i ørknerne i Australien i over 40.000 år, har FootActive udviklet en række såler, som efterligner det naturlige, menneskelige fodspor.

FootActives skoindlæg tilpasser sig føddernes naturlige position. Dette hjælper til at lindre almindelige fodproblemer og forbedre kropsholdningen. FootActives unikke anatomiske design giver medicinsk, kvalitativ støtte og bedre stødabsorbering, hvilket giver komfort hele dagen!

Vores opgave er at give kunderne en effektiv løsning på biomekaniske problemer ved at omdirigere deres fødder til den naturlige position. Dette mindsker eller eliminerer smerter og gør det muligt for dem at komme tilbage til en aktiv og sund livsstil.