FootActive Football – Indlægssåler til fodboldstøvler

  • Udviklet af idræts- og fodspecialister i Australien
  • Biomekanisk svangstøtte
  • Indbygget støtte for mellemfoden
  • TPU hård plast i yderdelen
  • Dæmpende geleknopper i hæl og forfod
  • Skønt mikrofiber i øverste lag
  • Anvendelig til fodboldstøvler og andre smalle, tætsiddende sko så som cykelsko mm.

Smalle indlægssåler med støtte og absorbering til fodboldstøvler

footactive-football-04

At spille fodbold indebærer en del hurtige bevægelser, løbedueller, bratte stop, vendinger, hop og andre elementer, som udsætter fødderne for stort pres. Biomekaniske ubalancer (så som overpronation) er med til at øge risikoen for skader.

Almindelige fodboldskader inkluderer plantar fasciitis, senebetændelse, benhinde besvær og knæskader så som Patellofemoralt smertesyndrom.

For at forhindre skader er udstrækning og styrketræning vigtigt. Derudover kan indlægssåler hjælpe med at korrigere for biomekaniske ubalancer og tillade spilleren at præstere bedre samt minimere risikoen for skader.

Til forskel for løbesko har fodboldstøvler ikke indbygget støtte eller støddæmpning og det er svært at få almindelige indlægssåler til at passe i støvlen.

FootActive Football er udviklet af idræts- og fodspecialister til at rette op på fødderne og korrigere overpronation. Indlægssålen giver både støtte og støddæmpning og øger dermed spillerens komfort væsentligt. Det smalle, tynde design skaber den perfekte pasfor i skoene og mindsker krampe i fødderne.

FootActive Football kan hjælpe med at lindre og forebygge problemer så som Server sygdom – en meget almindelig type af hælsmerter hos børn.

Indlægssålen er egnet til både fodbold og rugby samt cykling og atletik (kortdistanceløb).