Hvad er plantar fasciitis?

Bindevævspladen er bindevæv langs fodsålen, som strækker sig fra hæl til trædepude. Den har det formål at støtte svangen og fungere som en dynamisk støddæmper.

Med tiden gør faktorer så som overpronation (nedsunkne fodbuer), vægtøgning, arbejde som kræver at man står meget, alder og sport at bindevævspladen er udsat for konstant stress, hvilket fører til betændelse og smerter.

Behandlingsalternativ

Plantar fasciitis er en kronisk skade, som udvikles over tid; derfor kan den ikke fjernes natten over. Medicinske behandlingsalternativer inkluderer kortison indsprøjtninger, chokbølge terapi og i nogle tilfælde kirurgi. En vis lindring kan opnås ved nedkøling og anti-inflammatoriske lægemidler (orale og/eller salve).

Ortopædiske indlægssåler

Ortopædiske skoindlæg er en af de mindste invasive, mest effektive og billigste måder at behandle plantar fasciitis på. På grund af deres gode resultater og lave omkostninger er indlægssåler den behandlingsform, som anbefales hyppigst af læger og fodspecialister.

Indlægssåler er designet til at korrigere fodstillingen og støtte svangen. Som resultat heraf reduceres overbelastning og stress på plantar fasciitis-ledbåndet kraftigt. Indlægssåler fjerner årsagen til det medicinske fodproblem, mens andre behandlinger blot lindrer symptomerne og dermed giver kortvarig lindring.

I Danmark findes der to typer af ortopædiske indlægssåler: skræddersyede efter recept og færdigproducerede “off-the-shelf” indlægssåler. Begge typer af indlægssåler hjælper med at lindre plantar fasciitis, så længe produktet giver tilstrækkeligt løft for svangen.

FootActive indlægssåler giver tilstrækkeligt støtte for svangen og har hjulpet mange tusinde personer med hælsmerter i Australien og andre lande. FootActive er blevet godkendt af National Health Service i Storbritannien og anvendes nu på sygehuse over hele England.

FootActive har en række forskellige indlægssåler mod hælsmerter.

FootActive Comfort og FootActive Nature Plus

FootActive Comfort/Nature Plus er en ortopædisk indlægssål designet af australske fodspecialister til at passe til alle typer af snøresko (eller velcrosko) samt arbejdsstøvler. Denne indlægssål er også anvendelig til løbesko, crosstrainers og vandresko. Denne indlægssål har en høj svangstøtte og en dyb, stabiliserende hælkop samt en Durapontex støddæmpende pude under hælen. FootActives indlægssåler er lavet af EVA, et fast letvægtsmateriale, som er stærkt nok til at give tilstrækkeligt med svangstøtte, men også fleksibelt nok til at være behageligt at bruge.

FootActive Sensi

Visse mennesker synes, at det er svært at vænne sig til en stærk svangstøtte – særligt ældre. Hvis du foretrækker en blød indlægssål, bør du prøve FootActive Sensi for at lindre din plantar fasciitis smerte. Den er oprindeligt designet til at hjælpe mennesker med diabetes og gigt, men giver også smertelindring til dem med sarte fødder.

garanti-danmark

30 dages pengene tilbage garanti

Hvis dine hælsmerter er opstået for nyligt (for mindre end tre måneder siden) og du endnu ikke har prøvet behandling med indlægssåler, er vi overbeviste om, at vores produkt kan hjælpe dig med at reducere eller helt eliminere dine hælsmerter.

Vi tilbyder dig at prøve FootActive ortopædiske indlægssåler i 30 dage. Hvis du ikke synes, at de gør nogen mærkbar forskel for dine smerter i hælen, kan du let returnere produktet og få fuld tilbagebetaling af dine købsomkostninger af produktet.

Vær opmærksom på at når du anvender FootActive indlægssåler for hælsmerter, anbefaler vi, at du følger vores træningsprogram. Undersøgelser i både Europa og USA har vist, at kombinationen af at anvende færdigproducerede indlægssåler samtidig med at man laver daglige øvelser, er en rigtig effektiv måde at behandle plantar fasciitis på.