Ortopædiske indlægssåler til højhælede sko

Når man taler med fodspecialister, får man at vide, at fremstilling af indlægssåler til damemodesko er en næsten umulig opgave. Skræddersyede såler er ofte for store og stive til at passe i smalle damesko. På grund af hælhøjden er det nødvendigt, at indlægssåler til højhælede sko er fleksible og også ret tynde, for at foden ikke forhøjes for meget i skoen og dermed glider ud af skoen, når man går.

FootActive Catwalk: komfort hele dagen i lave eller høje hæle

Catwalk indlægssåler fungerer i alle typer af modesko til kvinder. De fordeler kropsvægten jævnt over hele foden og reducerer tryk og friktion på forfoden. Lavet af et absorberende kvalitets materiale i PU og den indbyggede forhøjning til mellemfoden samt den lave svangstøtte på lags gør den velegnet til højhælede pumps, sko med lav hæl, sandaler, slingbacks og støvler.

Annmarie O’Connor, en britisk modeskribent, taler positivt om FootActive Catwalk. På sin blog skrev hun: ”Jeg brugte dem i mine Sam Edelman støvler en dag, da jeg var ude at shoppe og oplevede ikke den mindste smerte. Til forskel fra almindelige gelesåler forhøjer disse såler svangen og former sig efter din fod, så den ikke folder i skoen.”

Problemet med hæle…

Når du går med hæle, indebærer det, at det meste af din kropsvægt placeres på forreste del af fødderne, hvilket gør, at strukturen i din forfod kan kollapse. Den overskudskraft og friktion som opstår, fører til almindelige fodproblemer som smerter i forfoden, en brændende smerte i forfoden (metatarsalgia), hård hud og ligtorne – og endda trætte og ømme ben!

catwalk-problem-losning DANSK

Løsningen: en mere jævn vægtfordeling

Catwalk indlægssåler støtter svangen og omfordeler din kropsvægt. En mere jævn vægtfordeling betyder, at mindre tryk og kraft lægges på forfoden, hvilket giver en bedre komfort, når du går!

FootActive Catwalk er velegnet til kvinder, som lider af smerter i forfoden (metatarsalgia), Mortons neuroma, hård hud og ligtorne eller trætte og ømme ben. Indlægssålen er fleksibel og passer i de fleste typer af damesko inklusiv pumps, sandaler og støvler med lav, mellen eller høj hæl.

Kan også bruges til smalle, flade sko så som ballerinaer.

Produktegenskaper

  • Udviklet af australske fodspecialister
  • Lavet af PU i høj kvalitet med absorberende effekt
  • Super blødt mikrofiber med velour overflade
  • Lav svangstøtte på langs
  • Indbygget forhøjning ved mellemfoden.
  • Fordeler kropsvægten jævnt over hele foden, hvilket mindsker tryk og friktion på forreste del af foden
  • Passer til de fleste damesko inklusiv sandaler
  • Selvklæbende ydre på bunden af sålen forhindrer, at den glider